Nike Lunar Force 1

All Nightcrawler, all the time! THE place to discuss everyone's favorite fuzzy elf in all his various incarnations!

Nike Lunar Force 1

Postby kjsdhhJHGB3698 » Tue Nov 28, 2017 1:23 am

Image

Introductie van de Nike Lunar Force 1 Charge. Een gloednieuwe sneaker van Nike om het jaar op een hoogtepunt te eindigen. Met technologie van vijf iconische modellen van Nike. Het 'futuristische' silhouet is geïnspireerd op de Nike Air Current 1990, misschien wel een sneaker die zijn tijd ver vooruit is. Andere belangrijke kenmerken zijn een bovenwerk van neopreen dat is geleend van de klassieke Nike Air Flow uit 1988, eye-stay van de Air Max 90, begin 2000 interne bootieconstructie van de Presto en een moderne zool uit het Lunarepic 2016. The Lunar Charge zal op 18 november 2016 in alle Sneakersnstuff-winkels en online worden uitgebracht. Controleer de iconische details hieronder.

Als het op stijl aankomt, Nike Lunar Force 1 Duckbootis haar kleding alleen gemaakt van eenvoudige, neutrale, comfortabele en aanpasbare kleding, die ze hier en daar plukt. Het resultaat? Een vlekkeloze moeiteloze stijl waarvoor geen labels nodig zijn. Het is niet nodig om uit te leggen waarom ze zo gek is op de Lunar Charge: het model inspireert haar niets dan minimalisme, eenvoud, schoonheid en comfort.

De Duckboot is terug! En vetter dan ooit! Deze olijfgroene colorway heeft een aantal nieuwe kenmerken tien mededing van vorig jaar. Nike Lunar Force 1 Duckboot BlackDe complete bovenste is onderarm met nieuwe 'spikes' als opvallendste detail. Het leer is waterafstotend en dus is het bijna onmogelijk om het nat krijgen. De binnenkant van de Lunar Force Duckboot is volledig 'WaterShield' gevoerd. Dit is de Duckboot volledig waterdicht. Met al deze 'snufjes' zou je denken dat de Lunar Force 1 Duckboot een zwaargewicht is, maar niets is minder waar! Ze zijn extreem licht en wendbaar!

Claire is een 25-jarige webredacteur voor Cyclones Magazine en modelleert van tijd tot tijd.Nike Lunar Force 1 Duckboot Black Gum Ze groeide op in Parijs en is verliefd op haar stad. Ze reist graag: Mexico, Thailand, de VS, Australië ... en het volgende land dat ze graag zou willen ontdekken, is Japan, omdat het heel anders is dan al het andere dat ze heeft bezocht.
http://www.airwitnl.com/
kjsdhhJHGB3698
Lubber
Lubber
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 28, 2017 1:20 am

Return to Nightcrawler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron